"TÁ-MASZ" TÁMOP-2.6.2 / MUNKAERŐ-PIACI SZOLGÁLTATÁSOK

Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls menu_set_active_trail() függvényben (/home/nyska/public_html/includes/menu.inc 2405 sor).

uszt_logo_rgb      

 

TÁMOP-2.6.2-12/1-2013-0056
Munkaerő-piaci szolgáltatást nyújtó civil szervezetek kapacitásának megerősítése - konvergencia régiók "TÁ-MASZ" Munkaerő-piaci szolgáltatásokhoz szükséges fejlesztések a Nyújtsd Segítő Kezed Alapítványnál.
A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg, a támogatás összege 7.999.000,- Ft. A projekt időtartama: 2013. június 01.-2014. március 31.

 

A "Nyújtsd Segítő Kezed" Alapítvány 2013. június 1-én indította el a "Munkaerő-piaci szolgáltatást nyújtó civil szervezetek kapacitásának megerősítése - konvergencia régiók" TÁMOP-2.6.2-12/1-2013-0056 számú programon belül a "TÁ-MASZ" Munkaerő-piaci szolgáltatásokhoz szükséges fejlesztések a Nyújtsd Segítő Kezed Alapítványnál projektjét.

Szervezetünk több éves tapasztalattal rendelkezik a hátrányos helyzetű csoportok foglalkozási rehabilitációjának megvalósításában, ahhoz hogy a sajátos élethelyzetben élő, gyermekvédelmi ellátás-ból kikerült fiatalokat, értelmi sérült munkavállalókat, meg-változott munkaképességű személyeket a munkaerő-piacra segítse.

Célunk ezért, hogy Békés megyében egyedül álló, fenntartható szolgáltatást valósítsunk meg a munkaerő-piacon hátrányos helyzetű személyek számára. Projektünkben az Alapítvány ezen célok szerepvállalásához, a szolgáltatások minőségének és elérhetőségének javításához kíván hozzájárulni, ezért a programban a szervezetünk fejlesztését, szolgáltatói kapacitásunk erősítését, innovatív foglalkoztatási és munkaerő-piaci szolgáltatások megvalósítását, szolgáltatási sztenderdeknek való megfelelését terveztük.

Infoblokk3_ESZA        

- PÁLYÁZAT ADATAI -
- KAPCSOLATOK -
- MUNKAERŐ-PIACI SZOLGÁLTATÁSOK -

 

 

 

 

Rólunk

Alapítványunkat 1991-ben hozták létre a Békés Megyei Szociális, Gyermekvédelmi, Rehabilitációs és Módszertani Központ Szociális Intézményegységének dolgozói az intézményben lakó sérült gyermekek és fiatal felnőttek életminőségének javítása céljából. Szervezetünk segíti az itt élő értelmi, mozgás, és halmozottan sérült gyermekek és fiatalok habilitációját, rehabilitációját.

 

Címkék