"Lépcsőfok"

Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls menu_set_active_trail() függvényben (/home/nyska/public_html/includes/menu.inc 2405 sor).

Társadalmi Megújulás Operatív Program keretében ?Első lépés? - alacsony foglalkoztatási eséllyel rendelkezők képessé tevő és önálló életvitelt elősegítő programjai Konvergencia régiók Kódszám: TÁMOP-5.3.1. C-09/2

?LÉPCSŐFOK?

A Békés megyében gyermekvédelmi ellátásból kikerülő, vagy fogyatékossággal, szenvedélybetegséggel élő alacsony foglalkoztatási eséllyel rendelkezők képessé tevő és önálló életvitelt elősegítő programja

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg, támogatás összege: 71.718.800Ft.

?

A "NYÚJTSD SEGÍTŐ KEZED ALAPÍTVÁNY" 2010. szeptember 01-én indította el az ?Első lépés? - alacsony foglalkoztatási eséllyel rendelkezők képessé tevő és önálló életvitelt elősegítő programon belül a ?LÉPCSŐFOK? - A Békés megyében gyermekvédelmi ellátásból kikerülő, vagy fogyatékossággal, szenvedélybetegséggel élő alacsony foglalkoztatási eséllyel rendelkezők képessé tevő és önálló életvitelt elősegítő projektjét.

Az Alapítvány a projektben meghatározott hátrányos helyzetű emberek társadalmi befogadásának elősegítését, esélyegyenlőségük biztosítását, illetve munkaerő-piaci helyzetük javítását tűzte ki céljául:

  • 3 féle képzéssel /OKJ-s vizsgát adó kertész, takarító és akkreditált képzéssel  önkéntes segítő házi gondozó/
  • munkakipróbálással
  • önálló életvitelt segítő programokkal.

A sikeresen pályázók a képzés idején képzési támogatásban részesülnek.

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg __________________________________________________________________________________

 

- A PROJEKT ADATAI -

- KÖZBESZERZÉS -

- MÉRFÖLDKÖVEK -

- GALÉRIA -

- KAPCSOLATOK -

- A PROJEKT KÉPEKBEN -

 

 

 

Rólunk

Alapítványunkat 1991-ben hozták létre a Békés Megyei Szociális, Gyermekvédelmi, Rehabilitációs és Módszertani Központ Szociális Intézményegységének dolgozói az intézményben lakó sérült gyermekek és fiatal felnőttek életminőségének javítása céljából. Szervezetünk segíti az itt élő értelmi, mozgás, és halmozottan sérült gyermekek és fiatalok habilitációját, rehabilitációját.

 

Címkék