Pályázatok

Jelenlegi hely

Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls menu_set_active_trail() függvényben (/home/nyska/public_html/includes/menu.inc 2405 sor).
2011 Jan 11

TOBORZÁS

A "NYÚJTSD SEGÍTŐ KEZED" ALAPÍTVÁNY 2010. szeptember 01-én indította el az ?Első lépés? - az alacsony foglalkoztatási eséllyel rendelkezők képessé tevő és önálló életvitelt elősegítő TÁMOP-5.3.1-C-09/2 számú programon belül a ?LÉPCSŐFOK?

Tovább
2010 Oct 15

TÁMOP 5.3.1 Nyitókonferencia

A ?Nyújtsd Segítő Kezed? Alapítvány a TÁMOP-5.3.1-C-09/2-2010-0008 ?Első lépés? - alacsony foglalkoztatási eséllyel rendelkezők képessé tevő és önálló életvitelt elősegítő programjai ?Lépcsőfok?

Tovább
2010 Oct 11

Toborzás

A ?Nyújtsd Segítő Kezed? Alapítvány az ?Első lépés? - alacsony foglalkoztatási eséllyel rendelkezők képessé tevő és önálló életvitelt elősegítő programjai TÁMOP-5.3.1-C-09/2 számú ?

Tovább
2010 Jul 19

Újabb nyertes pályázat!

Az Új Magyarország Fejlesztési Terv társadalmi Megújulás Operatív Program támogatási rendszeréhez 2010. március 01-én Alapítványunk pályázatot nyújtott be

Tovább
2010 May 25

Lehetőségek-esélyek

Hadd főzzek magam magamnak!

Tovább
2010 Apr 28

Első főzés az életvezetési - technikák programon

Esélyek - lehetőségek - Életvezetési technikák program a Békés Megyei Szociális, Gyermekvédelmi, Rehabilitációs és Módszertani Központban a Békés Megyei Önkormányzat által finanszírozott programot a Nyújtsd Segítő Kezed Alapítvány

Tovább
2010 Mar 24

Esélyek - lehetőségek - Életvezetési technikák program a Békés Megyei Szociális, Gyermekvédelmi, Rehabilitációs és Módszertani Központban

A Békés Megyei Önkormányzat által finanszírozott programot a Nyújtsd Segítő Kezed Alapítvány valósítja meg.

Tovább
2009 Dec 22

Esélyek lehetőségek

A Nyújtsd Segítő Kezed Alapítvány a Békés Megye Önkormányzat által kiírt pályázatán nyert támogatást a Békés Megyei Szociális, Gyermekvédelmi, Rehabilitációs és Módszertani Központ szakmai feladatainak kiegészítésére fordítja.

Tovább
 

 

 

Rólunk

Alapítványunkat 1991-ben hozták létre a Békés Megyei Szociális, Gyermekvédelmi, Rehabilitációs és Módszertani Központ Szociális Intézményegységének dolgozói az intézményben lakó sérült gyermekek és fiatal felnőttek életminőségének javítása céljából. Szervezetünk segíti az itt élő értelmi, mozgás, és halmozottan sérült gyermekek és fiatalok habilitációját, rehabilitációját.

 

Címkék