SEGÍTS, HOGY SEGÍTHESSEK!

SEGÍTS, HOGY SEGÍTHESSEK!

segitshogysegíthessek

Most én kérek tőletek egy kattintásnyi segítséget. Jelentkezési határidő JÚNIUS.04!

Egy alapítvány pályázatot írt ki egy különleges állásra,amit úgy hívnak, Főállású Angyal. Aki ezt megnyeri,az egy éven keresztül az általa kitalált jótékony ügyért dolgozhat. A pályázati feltételek között szerepel, hogy a Facebook megfelelő oldalán az általam írt hozzászólás végén minél többen nyomják meg a "tetszik"  megjegyzést. Miért is szeretnék küzdeni?

A halmozottan fogyatékos gyerekekre ,a nappali ellátásukat végző intézmények nehéz körülményeire és az őket otthon nevelő szüleikre szeretném ráirányítani a felelős emberek figyelmét , elsősorban Békés megyében.

A nyilvánosság lehetőséget ad arra ,hogy egyszer mindenki láthassa ,hogy naponta milyen nehéz feladatok várnak folyamatosan ránk.Végül,de nem utolsósorban,szeretném elérni a törvényalkotóknál(a megyét képviselő honatyákon keresztül),hogy az otthonápolást végző szülőknek megalázó alamizsna helyett az államnak általuk megspórolt pénzekből valódi otthonápolási díjat fizessenek.

Elkészítettem a feladatról szóló blogomat, amelyhez anyagot gyűjtök majd mindazokról, akik hajlandók a nyilvánosságot vállalni, szülőként, családtagként, gyógypedagógusként, konduktorként, masszőrként, szociális ápolóként, támogatószolgálatosként, stb.,hogy felhívjuk magunkra a figyelmet és együtt tudjunk változásokat elérni!(http://angyalilehetoseg.freeblog.hu/)

A szavazás menete:

Regisztrálj a facebook oldalán,keresd,a Voda fone felelősségválllalás oldalát,azon a jobb felső sarokban kattints a tetszik megjegyzésre,majd

  1. Keresd az alábbi oldalon a hozzászólásomat (korábbi megjegyzésekre kattintva május20.-án megtalálod)
  2. Az alján levő tetszikre kattints
  3. Ha úgy érzed, jó ügyért teszek, ajánld a pályázatomat a hozzászólásban is.

http://www.facebook.com/vodafonefelelossegvallalas?ref=mf

Mindenkinek köszönöm a támogató kattintást!

Darányi Kata

Blogom,ahol részletezem mindezt: http://angyalilehetoseg.freeblog.hu/

Hirek